Die beraming van kapitale koste vir 'n chemiese aanleg met 'n toepassing in die wyn-industrie - Badenhorst, Christo (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.