Die dienswerk van die Ned. Geref. Kerk in Suid-Afrika met besondere verwysing na die ontstaan en ontwikkeling van poste van leraars in sinodale diens : 'n ekklesiologiese studie - Kuyler, Dawid Admill (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1987.