Die doeltreffendheid van sekere parameters ter bepaling van die weefselsamestelling van varkkarkasse - Hoffman, Louwrens Christiaan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MScAgric) -- Stellenbosch University, 1987.