Die effektiwiteit van rasioneel-emotiewe terapie in die behandeling van adolessente met selfkonsepprobleme - Lategan, Johanna C (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Gevorderde werkstuk (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.