Die effek van 'n korttermyn huishoudkundevoorligtingsprogram op lokus van kontrole, behuisingstevredenheid en algemene lewenskwaliteit - Van Wyk, A. S.(Anna Sophia) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph.D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.