Die ekstraksie van uraan vanuit 'n waterige nitraatoplossing met tributielfosfaat geadsorbeer op koolwaterstof krale en met ioonuitruilingsmateriale - Britz, A. J.(Andries Johannes) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.