Die gebruik van water en soutlekke deur die groter hoefdiere in die Kalahari-Gemsbok Nasionale Park - Dreyer, H. van A.(Hermanus van Aardt) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.