Die geomorfologiese geskiedenis en huidige vervorming van oppervlaksand langs die Suid-Afrikaanse weskus - Harmse, J. T.(Jacobus Tertius) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph.D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.