Die geskiedenis van die Nederduitse Gereformeerde Gemeente van Graaff-Reinet, 1792-1822 - Hendriks, Lukas Anton (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 1987.