Die geskiedenis van die subskripsiebiblioteek in die Paarl, 1872-1972 - Kruger, H.(Hermina),1944-1993 (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Bibl.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.