Die geskiktheid van maleielmetionienaanvulling as 'n beskermde vorm van metionien vir melkbeeste - Swart, Casper Hendrik (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.