Die hantering van karakters in W. F. Hermans se Herinneringen van een engelbewaarder - Van Zyl, W. J.(Willem Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D.Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.