Die histologie en sitologie van die spysverteringskanaal en verwante strukture van Acyrthosipon [i.e. Acyrhosiphon] kondoi Shinji (Hemiptera: aphididae) - Swanepoel, T. G.(Theunis Gert) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.