Die inkrementele skuiflanseringsproses van brugbou en die ooreenkomste/verskille daarvan teenoor die in-situ brugbouproses - Moolman, T. F.(Thomas Frederik) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.