Die invloed van die eenouergesinstruktuur op die selfkonsep van 'n groep adolessente - Jooste, Marianna van S (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.