Die invloed van die fisiese aspekte van uitvlokking in die suiwering van bruinwater - Oppel, J. H.(Johannes Hendrik) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit Stellenbosch, 1987.