Die invloed van die spesiale skool op die selfkonsep van die verstandelik gestremde adolossent - Swart, Marelize (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.