Die invloed van die tipe en hoeveelheid dieetvet op die lipoproteienmetabolisme van blou-ape - Kruger, Marita (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Voeding) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.