Die invloed van die tipe en hoeveelheid dieetvet op die vlakke en samestelling van plasmalipoproteiene van blou-ape (Cercopithicus aethiops) - Smuts, Cornelius Mattheus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.