Die invloed van groot hoeveelhede vars vrugte op die kariesondervinding en periodontale gesondheid van plaaswerkers - Blignaut, Jacobus Barend (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. in Tandheelk. Wet.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.