Die invloed van isoniasied op katalase van BCG en mieloperoksidase - Uebel, Reinhard Andreas,1958- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. in Geneesk. Wet.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.