Die invloed van plantgroeireguleerders op die voorkoms van loskorrels en ander kwaliteitseienskappe by Vitis vinifera cvs Waltham Cross en Sultanina - Wagener, G. N (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.