Die invloed van progesteroon- en prostaglandien F2[alpha]-toedienings tydens verskillende stadiums van die estrussiklus op sinchronisasie van estrus by skape - Schoombee, Cornelius Johan Albertus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
2[alpha] op die titelblad is onderskrif, en [alpha] is die getranskribeerde vorm van die Griekse letter.