Die kapitaalbehoefte van die S.A. Vervoerdienste en die finansiering daarvan : met spesiale verwysing na die afskrywingsbeleid - Swart,Johann Mattheus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.