Die kerugmatiese en korrelasiemotief in die homiletiek : die hermeneuties-homiletiese beginsels van Barth en Tillich beoordeel volgens die hermeneutiek van Gadamer - Kruger, Louis (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1987.