Die kind in die Marxistiese denke : 'n studie in die fundamentele opvoedkunde - Du Plessis, W. S.(Willem Steenkamp) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D.Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.