Die kleinsakesektor in Suid-Afrika met verwysing na werkverskaffingspotensiaal, beperkende faktore en deregulering - Jansen,F. C.(Francois Christiaan) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.