Die korrelasie van elastiese ingenieursparameters verkry uit die sikliese drie-assige laboratorium toets met die uit die in-situ dwarsgat seismiese toets - Du Toit, J.(Johannes) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.