Die kremetartekspedisie van Wilma Stockenstrom as metafiksionele teks - Labuschagne, E. S.(Edna Sophia) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.