Die onderrig van negatiewe getalle in die primere skool : 'n onderrigeksperiment - Malan, Ian Gerrit (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.