Die ontwerp-kriteria en ontwikkeling van 'n ontwerpprogram vir kourotor-induksiemotors vir gebruik in die belastingsgebied - Kamper, Maarten J (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.