Die ontwikkeling van 'n belangstellingsvraelys vir leerlinge in spesiale skole - Van Eck, Ralph Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Gevorderde werkstuk (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.