Die ontwikkeling van 'n ouerleidingsprogram en 'n ondersoek na die effek van die program op die gevoel van beheer van ouers met kinders met 'n omvattende ontwikkelingstoornis - Coetsee, Maarten Joseph Adriaan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskirf (M.A.)__Universiteit van Stellenbosch, 1987.