Die persoonlikheid en aanpassing van vroulike eerstejaar koshuisstudente wat in massa toegeneem het - Joubert, Anna Hendrina (Kotze) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.