Die probleme rakende die omskepping van maatskappye in beslote korporasies met besondere verwysing na die belastingaspek - Mostert, C. J. J.(Cornelius Johannes Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Econ.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.