Die toepassing van statistiese metodes in die beskrywing van die voorkoms van diskontinuiteite in rotsmassas - Van Zyl, J. P.(Johannes Pienaar) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.