Die Turnhalle-beginsels as tegniek om minderheidsregte in Suidwes-Afrika/Namibie te beskerm - Van Vuuren, Daniel R (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.