Die valsdraadwurms (Coleoptera: Tenebrionidae) wat 'n rol speel by mielieverbouing, met spesiale verwysing na die biologie van Somaticus angulatus (Fahraeus) - Drinkwater, Thomas William (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph.D. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.