Die verband tussen die aard en omvang van ekonomiese groei en die bevrediging van basiese behoeftes in Suid-Afrika - Van der Berg, Servaas (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph.D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.