Die verband tussen geselekteerde psigo-sosiale faktore en sportdeelname van meisies en dames - Zeelie, Mercia A.(Mercia Amanda) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. in Ligg. Opv.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.