Die verband tussen introversie-ekstraversie, ontlokte breinpotensiale, intelligensie en akademiese prestasie - Hugo, Jacques Ferreira (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.