Die vernaamste probleemaspekte rakende die Verenigde Nasies se vredesbewaringsmagte - Nelson, Christoffel (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.