Die voorspelling van sukses en mislukking met betrekking tot sosiale aanpassing van manlike blanke jeugoortreeders na verbeteringskoolbehandeling - Fraser, Pierre (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.