Die Zambiese ekonomie : 'n faktor- en sektorstudie met spesiale verwysing na die invloed van regeringsbeleid op ontwikkeling - Malan, Willem du Toit (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.