Etiologiese aspekte van postpartum-depressie - Spangenberg, Judora J.(Judora Johanna),1943- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Gevorderde werkstuk (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.