Funksionele musiek : 'n ondersoek na die 'betekenis' van die musikale en buite-musikale aspekte daarvan, met spesiale verwysing na politiese musiek - Rose, Elizabeth Murray (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MMus)--Stellenbosch University, 1987.