Huurderbeskerming ingevolge die Wet op Deeltitels in gevalle van oorskakeling van huurwoonstelle in deeltitelwoonstelle - Van den Berg, Maria Magdalena (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (LL. M.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.