Invloed van grondbewerking op grondfaktore en die gevolglike ontwikkeling en opbrengs van koring in die Swartland [Microfiche] - Agenbag, Gert Andries (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D. Agric) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.