Invloed van hersirkulasie en kontakweerstand op die effektiwiteit van 'n droekoeltoring - Coetzee, Deon (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.