Kerk en staat in Suidwes-Afrika/Namibie : die rol van hierdie verhouding in die ordening van 'n heterogene gemeenskap - Oosthuizen, Leon Bartholomeus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1987.